Gevonden of verloren voorwerpen

Bent u iets verloren? Kijk via iLost of het bij het gemeentehuis is ingeleverd. Staat uw voorwerp na 3 werkdagen nog niet op iLost? Misschien heeft de vinder het afgegeven bij een organisatie die geen iLost gebruikt. Stuur dan een alert via iLost

Geef gevonden voorwerpen online door via iLost. U bewaart het voorwerp dan thuis. Wilt u het niet thuis bewaren, geef het af in het gemeentehuis. Wij registreren het dan en houden het in bewaring. Een gevonden paspoort, identiteitskaart of rijbewijs moet u altijd bij de gemeente afgeven.

Een gevonden paspoort of identiteitskaart vernietigen wij direct. Dit is verplicht volgens de wet. Rijbewijzen van inwoners van Bloemendaal sturen wij op naar de eigenaar. Rijbewijzen van inwoners van andere gemeenten worden opgestuurd naar de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW). Zij bepalen of u deze terug krijgt. U kunt in dat geval telefonisch contact opnemen met de RDW via 088 008 74 47.

Voor een verloren of gestolen paspoort, identiteitskaart of rijbewijs kunt u bij de gemeente een zogeheten verklaring van verlies of diefstal tekenen. U kunt direct een nieuw identiteitsbewijs aanvragen. Maak hiervoor een afspraak:

Gestolen fiets

Fiets verwijderd door gemeente of gevonden fiets ophalen

  • Fietswrakken worden periodiek verwijderd uit de openbare ruimte
  • Ophalen na afspraak bij milieustraat, Brouwerskolkweg 2, 2051 ED Overveen tijdens openingstijden
  • Meenemen: fietssleutel en identiteitsbewijs