De Blauwe Vlag ook in 2024 weer uitgereikt aan het strand van Bloemendaal aan Zee

Ook dit jaar is de Blauwe Vlag weer uitgereikt aan het strand van Bloemendaal aan Zee. Een erkenning waar alle betrokkenen trots op mogen zijn. Het hijsen van de Blauwe Vlag werd dit jaar gedaan door Wim Heeres, teamleider Buitendienst van Gemeente Bloemendaal en Ruud Cloeck, voorzitter van de Bloemendaalse Reddingsbrigade.

De Blauwe Vlag is een internationaal erkende onderscheiding voor schone en veilige stranden. Deze erkenning wordt toegekend aan locaties die voldoen aan verschillende eisen op het gebied van veiligheid, milieu & duurzaamheid, informatie & educatie, onderhoud en voorzieningen.

Bloemendaal aan Zee is 1 van de 200 locaties die meedoen aan het Blauwe Vlag programma. Dit initiatief stimuleert niet alleen het behoud en de bescherming van onze natuurlijke omgeving, maar biedt ook een waardevolle garantie voor bezoekers. Bezoekers kunnen erop  vertrouwen dat de Blauwe Vlag een betrouwbaar signaal is voor een schone en veilige recreatie plek. Meer informatie op www.blauwevlag.nl