Vrijwilligerswerk

Zoekt u vrijwilligerswerk? Of heeft u behoefte aan een vrijwilliger die iets voor u kan doen? Vrijwilligerscentrum Haarlem & Omgeving (VWC-BUUV) kan u helpen!

VWC-BUUV bemiddelt tussen vrijwilligers en organisaties in alle dorpskernen van de gemeente Bloemendaal. Zij helpen u graag bij het vinden van een leuke vrijwilligersfunctie die goed bij u past. Ook geven ze advies en ondersteuning aan organisaties die werken met vrijwilligers. 

Naar vrijwilligerswerk Bloemendaal

Vrijwilligersverzekering

Voor vrijwilligers en organisaties uit Bloemendaal, of vrijwilligers die actief zijn in de gemeente is er een speciale vrijwilligersverzekering. Lees meer over de vrijwilligersverzekering via onderstaande knop.

Verzekering en schade melden

Heeft u hulp nodig met de Nederlandse taal? Of wilt u anderstaligen op een informele manier Nederlands leren praten? Neem contact op met VWC-BUUV. Stuur een e-mail naar samenspraak@vwc-buuv.nl of bel naar 023 5300 500 (bereikbaar op werkdagen). 

Voor de gemeente Bloemendaal is een onafhankelijk vertrouwenspersoon aangesteld. Bij Ingeborg van de Poll kunt u terecht met vragen over (vermoedens van) ongewenst (seksueel) gedrag binnen een (vrijwilligers)organisatie of als je zelf te maken hebt met ongewenst (seksueel) gedrag. Stuur een e-mail naar de vertrouwenspersoon