Woningen beschikbaar voor studenten Bloemendaal

Op zoek naar woonruimte?

Vlakbij Hogeschool inHolland heeft de gemeente Bloemendaal 5 studio’s in een sociaal woonproject beschikbaar voor betrokken studenten.

Voormalig verzorgingshuis Oldenhove, Dompvloedslaan 1, 2051 NA, Overveen (gemeente Bloemendaal) wordt door gemeente Bloemendaal ingezet als wooncomplex voor verschillende groepen bewoners die tijdelijk woonruimte nodig hebben. Het pand heeft 6 verdiepingen en is bestemd voor statushouders, regulier woningzoekenden, mensen bijvoorbeeld na een scheiding dringend op zoek zijn naar huisvesting en een paar betrokken studenten. Het gebouw heeft 90 woningen van verschillende grootte. Denk aan studio’s, maar ook gezinswoningen. De woningen die vrij komen voor betrokken studenten zijn 2 studio’s van 26,3m2 en 3 van 28,2 m2. De wooneenheden (studio’s) zijn op de 2e, de 3e en de 4e verdieping. In het complex zijn 2 liften aanwezig.

Wie zoeken we?

We zoeken studenten tussen de 18 en 22 jaar die zich graag willen inzetten voor het bijzondere project Oldenhove. Je komt in een pand te wonen wat ook een sociaal project is. Je moet het leuk vinden om hier je steentje aan bij te dragen. Concreet betekent dit dat je je zes uur per maand als vrijwilliger inzet bij verschillende sociale activiteiten op Oldenhove. Bijvoorbeeld door je buurman of buurvrouw die statushouder is te helpen met Nederlands, het organiseren van workshops en koffiebijeenkomsten of meekoken met de maandelijkse Wereldkeuken.

Meer informatie

Meer weten over de voorwaarden, hoe het pand eruit ziet en hoe je je kunt aanmelden? Stuur een e-mail naar flexwonen@bloemendaal.nl