Step lessen @skatepark B-Pants in Bennebroek

Vanaf donderdag 1 oktober geeft Tim Bosman wekelijks gratis step les op de skatebaan in Bennebroek. Maximaal 10 deelnemers in de leeftijd van groep 6 t/m 15 jaar kunnen die dag meedoen van 16:30 – 17:30 uur.

Tim, 15 jaar, is een bekende van iedereen die op de skatebaan te vinden is. Hij is één van de meedenkers die samen met het jongerenwerk van Welzijn Bloemendaal voor de herinrichting en aanleg van de nieuwe baan heeft gezorgd. Drie jaar geleden begon hij zelf met steppen. Sinds een jaar is hij echt serieus bezig en doet hij mee aan wedstrijden. Zijn droom is om een keer een step wedstrijd te organiseren in Bennebroek. Samen met Welzijn Bloemendaal wil hij dan ook zoveel mogelijk jongeren enthousiast maken voor het steppen.

Meedoen aan de lessen is op eigen risico en kan alleen als je knie- en elleboogbescherming  en een helm draagt. Een eigen step is een must, zodat je tussen de lessen door zelf ook kunt trainen. Opgeven vooraf is noodzakelijk en kan door te appen naar 0657 937570 of een mail te sturen naar nicole@welzijnbloemendaal.nl.

Skatepark B-Pants ligt aan de Rijksstraatweg 2121 in Bennebroek, naast de Geitewei.

Als de baan nat is, wordt de les afgelast. Deelnemers krijgen hierover bericht.

Naar overzicht