Projectgroep Toegankelijkheid Bloemendaal zoekt leden

In de gemeente is de projectgroep Toegankelijkheid Bloemendaal al jaren actief met verbeteringen om Bloemendaal voor iedereen toegankelijk te maken. Wij zoeken enthousiaste leden om de projectgroep uit te breiden en naar een hoger plan te tillen. 

De projectgroep bestaat op dit moment uit 3 Bloemendaalse inwoners met een lichamelijke beperking. Zij weten als geen ander welke obstakels er zijn en geven vanuit hun eigen ervaringen advies.

Komt u ons versterken?

Bent u een inwoner met een fysieke beperking? Be├»nvloedt deze beperking u in het dagelijks functioneren in de gemeente Bloemendaal? Lijkt het u leuk om deel te nemen in de projectgroep en samen de toegankelijkheid in Bloemendaal te verbeteren? Dan bent u van harte welkom als lid van de projectgroep. 

Hoe werken we?

De projectgroep Toegankelijkheid komt 6 tot 8 keer per jaar bij elkaar in het gemeentehuis. De werkzaamheden van de projectgroep zijn praktisch, zoals het schouwen en onder de aandacht brengen van situaties die ontoegankelijk zijn. Er wordt daarnaast samen met een ambtenaar van de gemeente ook nagedacht over beleid. Op deze manier draagt de projectgroep Toegankelijkheid bij aan een inclusieve samenleving, waarin iedereen binnen zijn of haar eigen mogelijkheden mee kan doen.

Interesse?

De dorpskern Bloemendaal-dorp is al goed vertegenwoordigd in de projectgroep. Inwoners uit andere dorpskernen zijn een welkome aanvulling. We zijn op zoek naar inwoners die digitaal handig zijn en praktisch en oplossingsgericht. Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen? Neem contact op met Ellen Severijnse via e.severijnse@bloemendaal.nl.

Gedurende de coronamaatregelen wordt een eventueel kennismakingsgesprek georganiseerd via videobellen.

Naar overzicht