Ga naar de inhoud
Ga naar het zoeken
Ga naar het menu

Nieuws

Oorverdovende heislagen luiden bouw laatste fase Vijverpark in

vrijdag 12 mei 2017
Oplevering Vijverpark

Met oorverdovende heislagen verrichtte wethouder Kruijswijk van Ruimtelijke Ordening de feestelijke handeling voor de bouw van de laatste fase van het Vijverpark Overveen. 

In dit complex ‘Residence Vijverpark’ komen 26 appartementen. Kopers, omwonenden, ontwikkelaar, bouwer en architecten Sjoerd Soeters en Ton Mulleners werden hartelijk bedankt door wethouder Kruijswijk.

“Vijverpark kan niet zonder Résidence. Het maakt Vijverpark af. en daar zijn we blij om.” Kruijswijk gaf aan dat het wel lang heeft geduurd.  “We leven nu bijna een kwart eeuw geleden na de brand in het oude MHT-gebouw, 15 jaar na aankoop van het terrein door de gemeente en 3 jaar nadat de samenwerkingsovereenkomst tussen de gemeente en AM hier werd getekend. Misschien liggen er straks wel evenveel stenen als er uren aan de voorbereiding en de discussie over dit plan zijn besteed.”

Kruijswijk gaf aan dat het de gemeente het uiteindelijk gaat om het leef- en woonplezier van de inwoners. Wat hem betreft hebben de kopers een goede keuze gedaan. “Wie wil er niet in Overveen wonen en dan nog wel in Résidence Vijverpark?” Nu zijn zij met hun familie aan zet om te overleggen over inrichting, aanpassingen en verhuizing. Hij wenst ze veel woonplezier!