Nieuwe openingstijden Servicebalie Overveen

Vanaf 1 oktober 2017 heeft de Servicebalie in Overveen nieuwe openingstijden

Voor het aanvragen van paspoorten, rijbewijzen en andere burgerzaken kunnen inwoners voortaan terecht van:

  • maandag t/m woensdag van 08.30 tot 15.00 uur
  • donderdag van 08.30 tot 19.30 uur en
  • vrijdag van 08.30 tot 12.30 uur

De openingstijden van het Centraal Servicepunt Bennebroek blijven ongewijzigd:

  • maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 12.30 uur

Webwinkel

Inwoners komen steeds minder vaak langs in het gemeentehuis. Zo hoeven paspoorten nog maar 1x per 10 jaar vernieuwd te worden en kan men veel zaken online regelen. “De gemeente wordt steeds meer een soort webwinkel”, aldus wethouder Dienstverlening Nico Heijink. “We hebben binnenkort een nieuwe website waarop onze dienstverlening een veel prominentere plek krijgt. We willen het de inwoners zo makkelijk mogelijk maken. Ik verwacht dat we in 2018 rijbewijzen en paspoorten thuisbezorgen.”   

Op afspraak

Sinds vorig jaar werkt de gemeente op afspraak. De nieuwe openingstijden zijn afgestemd op de momenten waarop doorgaans de meeste afspraken worden gepland. 

Via www.bloemendaal.nl/afspraak kunnen inwoners een afspraak inplannen op een moment dat hen uitkomt. Ze zien dan direct wat er eventueel mee moet worden genomen. Inwoners zonder internet kunnen telefonisch een afspraak maken via tel 14023. 

Centraal Servicepunt Bennebroek

Het werken op afspraak geldt niet voor het loket Burgerzaken in het centraal servicepunt te Bennebroek. Inwoners kunnen hier van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 12.30 uur zonder afspraak terecht voor reisdocumenten, rijbewijzen, verklaringen omtrent het gedrag en uittreksels BRP.

Naar overzicht