Doe mee met de Kindermonitor

Heb jij de vragenlijst van de Kindermonitor al ingevuld?

Bijna 380 ouders in gemeente Bloemendaal gingen je voor. We zijn heel blij met alle ingevulde vragenlijsten, maar het is belangrijk dat nóg meer ouders mee doen! Hoe meer ouders mee doen, hoe betrouwbaarder ons beeld van de gezondheid van de kinderen in Bloemendaal. Wij als gemeente, maar ook scholen en jeugdorganisaties kunnen daarmee beter bepalen wat nodig is om kinderen gezond te laten opgroeien. Denk bijvoorbeeld aan meer speelplekken in de buurt of extra opvoedspreekuren.

Hoe doe je mee?

Ga naar www.startvragenlijst.nl/ggd vul de persoonlijke inlogcode in die in je brief staat, en start met het invullen van de vragenlijst. De vragen gaan over gezondheid, beweging, voeding, pesten, opvoeding en meer. 

Wie worden er uitgenodigd?

GGD en JGZ Kennemerland nodigen de ouders/verzorgers van ruim 2.000 willekeurig gekozen kinderen in Bloemendaal uit om mee te doen. De groep kinderen is zo groot om betrouwbare resultaten te kunnen krijgen voor jouw gemeente. Daardoor kan het zijn dat je voor meerdere kinderen een uitnodiging hebt gehad. Je zou ons erg helpen door in ieder geval één vragenlijst in te vullen.

Meer weten?

De Kindermonitor is een groot onderzoek van GGD en JGZ Kennemerland naar de gezondheid, leefstijl en welzijn van 0 t/m 11-jarige kinderen in regio Kennemerland. Hier staat meer informatie en een kort filmpje over het onderzoek: Kindermonitor

 De resultaten van het onderzoek worden begin 2019 bekend gemaakt via de Gezondheidsatlas van GGD Kennemerland.

Naar overzicht