Doe mee met de groepsaankoop zonnepanelen

Doe mee met de groepsaankoop zonnepanelen

Met zonnepanelen op uw dak geniet u extra van zonnige dagen. Samen met de stichting Huizenaanpak organiseren we een groepsaankoop zonnepanelen voor huiseigenaren. Hiermee koopt u kwalitatief hoogwaardige zonnepanelen tegen een gunstige prijs. 

De aanschaf van zonnepanelen is een goede stap naar verduurzaming van uw woning
Via onze groepsaankoop koopt u kwalitatief hoogwaardige zonnepanelen tegen een gunstige prijs. Het rendement op zonnepanelen is momenteel met 6 tot 10% een stuk hoger dan op uw spaarrekening. Bovendien kunt u in veel gevallen de BTW op aankoop en installatie terugkrijgen. Doe mee aan de groepsaankoop zonnepanelen. Denkt u dat uw dak geschikt is voor zonnepanelen? Doe mee en schrijf u in via bloemendaal-huizenaanpak.nl.

Een lokale installateur komt graag bij u langs voor een persoonlijk advies 
U betaalt slechts €45 voor een bezoek aan huis. U ontvangt dan een offerte op maat, specifiek voor uw woning en situatie. Daarna besluit u of u de panelen laat plaatsen.

Stichting Huizenaanpak (SHA) is een collectief van vakmensen uit de regio
Zij hebben de handen ineen geslagen om bestaande huizen energiezuiniger én comfortabeler te maken. Ze geven individueel advies en organiseren collectieve acties samen met lokale bedrijven en
partners.

Kijk voor meer informatie op de website of kom naar de informatieavonden 
Wilt u meer informatie voordat u deelneemt aan de groepsaankoop? Kom dan naar de informatieavond in Bennebroek op 17 mei of Overveen op 22 mei. Meer informatie en aanmelden: bloemendaal-huizenaanpak.nl

Naar overzicht