Denk mee voor creatieve oplossingen voor huisvesting statushouders

Gemeente Bloemendaal heeft ieder jaar de taak om ongeveer 40 statushouders te huisvesten. Binnen de gemeente zijn de mogelijkheden beperkt. Tijd voor creativiteit!

Klankbordgroep van ondernemende inwoners en lokale ondernemers

De projectgroep van gemeente Bloemendaal wil een klankbordgroep starten met een groep ondernemende inwoners en lokale ondernemers. Hierin gaan we samen op zoek naar creatieve oplossingen voor het huisvestingsprobleem voor statushouders. We denken daarbij aan transformatie van bestaand vastgoed (bijvoorbeeld winkels, kantoren of scholen) die nu geen woonfunctie hebben, ontwikkeling van stukjes grond of de bouw van tijdelijke huisvesting voor de duur van een aantal jaar.

Meld u aan

U kunt zich aanmelden via huisvestingstatushouders@bloemendaal.nl. Vermeld uw naam, contactgegevens en een uitleg waarom u wilt deelnemen. De groep zal gevormd worden door 10 tot 20 mensen. Per maand zal een inzet gevraagd worden van een paar uren. Wij denken aan makelaars, ontwikkelaars, maatschappelijke organisaties, buurtverenigingen, beleggers en dergelijke.

Wij zien uw aanmelding graag tegemoet!

Naar overzicht